Een beeld in mijn hoofd

Ik betrap me erop - onvermijdelijk voor iedereen met bouwplannen - dat ik tegenwoordig in elk huis naar de badkamer kijk en op alle details let.
"Hmm, de combinatie van die kleuren met die tegels is niet mis."
"Dat design van de wasbak en het toilet is vrij speciaal. Toch eens naar vragen."
"Waar zouden ze die kranen gehaald hebben ?"
"Heh, dàt is nog eens een goed idee van het benutten van de beschikbare ruimte !"

Overal probeer ik ideeën op te doen en kleine verbeteringen aan te brengen aan het idee dat ik al in mijn hoofd heb. Ik ben alleen een beetje bang dat ik dan later niet meer aan dat idee zal kunnen voldoen, en bijgevolg nooit helemaal tevreden zal zijn met de voorgestelde verbouwing en de gebruikte materialen. Ik moet ook dringend eens de nodige links opzoeken en de mogelijkheden verkennen.

Is eigenlijk iedereen zo kritisch als er aan verbouwen wordt gedacht ?
Comments: Een reactie posten