Fotootjes van de badkamer

Zoals beloofd ben ik er eindelijk toe gekomen een paar foto's te nemen van onze badkamer. Ik heb er echt niet speciaal voor opgeruimd, zodat je ook beter kan zien welke chaos het er soms is omdat het zo klein is.Dit is een beeld van de enige wastafel die het kamertje rijk is. Ze bevindt zich vlak naast de deur, en ik sta zowat in de douche om de foto te nemen. Hier en daar zijn al rekjes en dergelijke toegevoegd om toch nog wat spulletjes kwijt te kunnen.
Hier kan je het hoekje zien waar het enige 'kastachtige' ding staat. Op de voorgrond zie je een tafel waarop het waskussen voor Wolf ligt, en links de douche. Je kan ook al een hoekje van het bad zien.
Hierop zie je pas goed hoe klein het wel is: op de voorgrond zie je nog net een hoekje van de wastafel, en links een klein stukje van een badjas die aan de muur van de douche hangt. Ikzelf sta trouwens in het deurgat. Nu kan je ook zien hoe onpraktisch het ligbad is gesitueerd onder de schuine wand. En dat het enige raampje ridicuul klein is, kan je nu ook voor jezelf vaststellen.

Ugh. Ik hààt die badkamer zo onderhand !
Comments: Een reactie posten