Groot grondvlak

Ik weet wel dat Bart het liefste een stoomcabine zou hebben, maar ik ben gisteren even binnengewipt in een ruime badkamerwinkel (of hoe noem je zoiets ?) hier in Wondelgem, en daar is me het volgende opgevallen. Eerst en vooral de prijzen :-( Een gewone standaard badkamer valt nog mee, maar van zodra je naar iets knapper vormgegeven spullen gaat, zeg maar badkamerdesign, swingen die prijzen de pan uit. Nu, het is een beetje voorbarig om naar concrete meubels te gaan kijken, de verbouwingen moeten nog van start gaan, en we hebben zelfs nog steeds niks gehoord van de architecte. Toch herinnerde ik me iets wat ik altijd volgehouden heb: ik wil een stortbad met een groooooooot grondvlak ! In een gewone douche kan je zelf rustig staan, maar er is niet bepaald plaats voor een tweede persoon. Als ik dus Wolf bij me in de douche zou willen zetten, moet ik me al in alle mogelijke bochten wringen om hem deftig gewassen te krijgen. Vrienden van me in Schotland, waar de hele familie bepaald zwaarlijvig kan genoemd worden, hebben een extra ruime douche, en dat is ongelofelijk comfortabel ! Ik heb er gisteren ook zo gezien, heel knap afgewerkt, prachtig materiaal, heel modern ook. Zucht. Waarom kosten die dingen zoveel geld ?
Comments: Een reactie posten