Andere kamer

Eigenlijk is het niet alleen de badkamer, maar ook nog een andere kamer die we gaan uitbreiden. De lengte van de garage komt overeen met de breedte van twee kamers, enerzijds de badkamer, anderzijds de kamer van Wolf. Ook die kamer is dus vrij klein, en zal nog meer een konijnenpijp worden.

Momenteel zit er uiteraard ook een stuk schuine wand in, en door het feit alleen al dat die weggewerkt wordt (en er dus ongeveer een meter extra bijkomt door het feit dat het stukje dat nu niet gebruikt wordt, nl. het stukje tussen rechte wand en dakrand) , zal de kamer groter worden. We gaan wachten op een voorstel van de architect om te zien wat we er verder nog mee doen: nog verlengen of niet. De badkamer zal hoe dan ook in een L-vorm gebouwd worden, een stukje achter de kinderkamer, zodat we in het kleine been van de L de sauna kunnen zetten. Enfin, dat is toch wat Bart en ik in ons hoofd hebben. Het kan best zijn dat de architecte dat helemaal anders ziet, en in die L de jacuzzi zet, met dan een hoeksauna of zo.

Wolfs kamer (die later wellicht de kamer van ons -hopelijk- tweede kleintje wordt) zal dus nog langer worden, maar meteen toch ook wat groter. Het enige jammere eraan, is dat de tekening die Vallery en ik gemaakt hebben, voor een groot deel zal verdwijnen :-( Ze heeft me wel al beloofd dat we ze eventueel herschilderen, als Wolfje ze tenminste nog wil. Ik ga wel proberen de tekening op de rechte muur zoveel mogelijk te behouden, zodat we enkel het stuk op de schuine wand moeten herdoen. Tsja...


Comments: Een reactie posten