Batibouw

Batibouw: zoals Bart al zei, ben ik van oordeel dat de beurs veel te laat valt om dan nog op zoek te gaan naar aannemers en dergelijke. We kunnen er uiteraard ideeen opdoen voor concrete afwerking, maar de plannen voor de structurele verbouwing moeten rond zijn.

De exacte timing ken ik natuurlijk niet, maar ik denk dat je aannemers wel een paar maanden op voorhand moet 'reserveren' als je met een goed uitgekiende timing wil werken.

Ik wil namelijk de concrete verbouwingen in de zomer doen. Je hebt misschien de neiging om dan vaker een douche te nemen, maar aan de andere kant is een koude douche met de tuinslang bij 30° C best aanvaardbaar, om niet te zeggen aangenaam. Zelf heb ik er weinig problemen mee om me een paar keer in de keuken te wassen, en dan bij familie en/of vrienden te douchen in het weekend. Wolf kan nog even in het babybadje, al zal het wel onder protest zijn. Het grote probleem ligt echter bij Bart...

Hij is namelijk zeer gesteld op een douche 's morgens vroeg. Als hij om een of andere (uiterst zeldzame) reden daartoe de kans niet krijgt, is zijn hele dag verpest. Voor hem wil ik dus de verbouwing zo kort mogelijk houden, en het liefst in volle zomer. Op die manier kunnen we eventueel in de garage een douche improviseren door de tuinslang rechtstreeks op de boiler aan te sluiten, en die in te stellen op een aangename basistemperatuur. Het is dan wel aan te raden dat het iets warmer dan 10° C is in die garage, vandaar de zomer.

Tsja, Batibouw... Graag, maar dan op een ander moment !
Comments: Een reactie posten