Domotica... of toch niet ?

Toen ik een paar dagen geleden Barts haar bijschoor, zat ik te vloeken op het enige stopcontact dat onze badkamer rijk is, en waar ik dus noodgedwongen een multistekker heb aangehangen: het blaasvuurtje, de elektrische tandenborstel, de haartrimmer... Ik wil in de nieuwe badkamer duidelijk meer elektriciteitspunten ! Uiteraard wel op veilige plaatsen, weg van spatgevaar en kinderhandjes, maar echt wel meer dan een stopcontact.

Daarop zei mijn ventje onmiddellijk: domotica ! Afgezien van het feit dat zoiets doorgaans vrij duur is, zie ik er in de badkamer niet direct het nut van in. Een algemeen lichtpunt aan de deur, aparte spots rond de badkamerspiegels, en misschien nog een extra spot boven het bad, zoals ik al in een vorige post heb belicht. En een aantal stopcontacten, bij voorkeur rond de wasbekkens, maar ook graag nog eentje een beetje verder.

Een radio in de buurt van de jacuzzi zou fijn zijn, maar het mag voor mij gerust onze oude stereo met afstandsbediening zijn die ergens wat hoger geplaatst is, zodat alle elektrocutiegevaar geweken is, en je toch het volume kan regelen. Mja.

Alweer een punt om even over na te denken.
Comments: Een reactie posten