Kleuren

Ik ben er absoluut nog niet uit in welke kleuren ik de badkamer wil. Ik weet wel al in welke kleuren ik ze NIET wil: geen klinisch wit, babyblauw, lichtroze, muntgroen... Ugh, geen typische pastel voor mij.

Vroeger wilde ik altijd een muisgrijze badkamer met gele accenten. Daardoor zijn alle zelfgekochte handdoeken, badmatjes en andere dergelijke spullen al een hele tijd geel.

Nu ben ik daar niet zo zeker meer van. Als we dat glasraam zouden gebruiken, moeten we echt wel eens nagaan wat er daarbij zou passen. Ik ben trouwens ook verliefd geworden op die grote zwarte tegels waar ik het al over gehad heb. Als er licht genoeg is, en dat is zeker de bedoeling, denk ik dat het zwart wel moet kunnen. Verder heb ik ook altijd een boontje gehad voor wit stucwerk, en eventueel zelfs een mozaiek.

Ik vraag me alleen af in welke kleuren zo'n hoekbad met jacuzzi te verkrijgen is. Tot hiertoe heb ik alleen nog maar jacuzzi's gezien in het wit. En als je bad wit is, kan je moeilijk al de rest in een ander kleurtje steken. Of wel ?
Comments: Een reactie posten