Regendouche

Zoals altijd kan Bart blijkbaar mijn gedachten lezen, of toch ongeveer...

Toen ik vorige week bij de kinesist was, hadden we het op een bepaald moment over wellness, en alles wat daarmee te maken heeft: uiteraard massage (want daar was hij mee bezig), maar ook een bed van hoge kwaliteit, een sauna, stoomcabine, het verschil tussen jacuzzi en whirlpool, en het genot van... een regendouche !

Toen ik hem namelijk vertelde dat we verbouwingen aan onze badkamer planden, vertelde hij dat voor hem het summum van douchen was: een regendouche. Ooit had hij in een hotel zo'n douchekop gehad, en hij zei dat dat waarschijnlijk een slecht punt voor het waterverbruik van het hotel was geweest: hij kon er uren onderstaan en genieten van de zachte stroom water over zijn lijf. Het is net omdat het geen harde straal is, maar een heel natuurlijk gevoel, dat het zo fijn is, zei hij.

Misschien zouden we het eens moeten uitproberen. Ik wil in elk geval ook een harde straal om het schuim uit mijn lange haar te kunnen spoelen. Ik denk dat er wel combikoppen moeten bestaan. In elk geval heb je ze ook in het gamma van Grohe, en dus niet noodzakelijk in design- (lees dure) uitvoering.


Comments: Een reactie posten