Badlinnen

Vandaag stond ik op het punt online nieuwe badmatjes te bestellen, omdat de oude niet echt schitterend meer zijn. Tot hiertoe is al het badlinnen dat ik zelf heb aangekocht, lichtgeel naar zachtoranje.

Ik had bijna op 'bestellen' geklikt, toen het absurde van de situatie me opviel: waarom zou ik nu nieuwe badmatjes bestellen, als we volgend jaar een compleet nieuwe badkamer zetten in een nog onbekend kleur ? Zachtgeel gaat nu wel bij veel dingen, maar als we bijvoorbeeld voor bruintinten gaan in het email van wastafel en bad, zal ecru, ivoor of beige (jawel heren, dat zijn kleuren) toch een pak beter passen. Dan is het gewoon een kwestie van tijd vooraleer alle badlinnen aangepast is.
Toch vermoed ik dat we naar een donkere basistint zullen gaan. Met misschien wel gele accenten in het badlinnen. Mja. Toch maar even afwachten nog.
Comments: Een reactie posten