Commode in de badkamer ?

Ik heb het al eerder benadrukt: ik wil vooral ook bergruimte in de badkamer.

Uiteraard moet er plaats voorzien zijn voor handdoeken, washandjes en reserve badschuim, douchegel en dergelijke. Boven of naast de wastafels zou ook een kastje handig zijn voor make up, borstels, tandpasta en tandenborstels, oorstokjes... Dat soort kleine prullen die anders altijd op het tabletje van de spiegel liggen en eigenlijk toch maar in de weg liggen. Liefst ook nog een plaatsje voor al mijn 'juwelen': ik moet nog eens een systeem bedenken om de oorringen en kettinkjes op een deftige, overzichtelijke manier op te bergen, zodat ik in 1 oogopslag kan bepalen wat ik wil dragen.

Maar... Wat ik ook bijzonder handig zou vinden, is een ladenkast voor ondergoed. Per slot van rekening is het toch in de badkamer dat je dat nodig hebt: elke dag, na het douchen of het uittrekken van je pyama trek je vers ondergoed aan. Het vuile gaat in de wasmand die toch ook in de badkamer staat. Waarom dan geen kast met schuiven voor ondergoed en kousen ? Het zou een hoop geloop besparen.

Ik vind dat dit toch iets is waarmee we bij de verbouwing rekening moeten houden. Als er plaats voor is, natuurlijk.
Comments: Een reactie posten