Voordeur

We zouden vrij snel eigenlijk de architecte in huis moeten zien te krijgen: de eigenlijke verbouwing van bureau en badkamer is wellicht pas voor volgend jaar, maar ik zou wel zo snel mogelijk de voordeur willen verplaatst zien. In principe hebben we haar daar zelfs niet voor nodig, maar ik wil wel eerst zeker zijn dat de muurtjes van ons huidige inkomhalletje absoluut niet dragend zijn.

Ik denk dat we dat halletje pas gaan weghalen op het moment dat we ook aan de 'afbraakwerken' rond de bureau bezig zijn -kwestie van stof en rommel - maar als het even kan, zou ik wel al graag de nieuwe voordeur hebben. Dan moeten de werknemers en klanten van Netlash niet meer door het huis, en eigenlijk zou ik dat wel een opluchting vinden. Toch even met Bart overleggen welke concrete stappen we moeten ondernemen daarvoor. En een nieuwe voordeur gaan uitkiezen, uiteraard.
Comments: Een reactie posten