Badkamer

Over de badkamer in het algemeen heb ik net deze site gevonden : http://www.allesover-badkamers.nl/.

De badkamer was vroeger het ondergeschoven kindje in huis maar is nu juist hét paradepaardje geworden. De badkamer wordt tegenwoordig gezien als de ultieme rustplek. Spoel zorgen van je af tijdens een hete douche of maak je hoofd leeg tijdens een uurtje badderen in een luxe whirlpool. Het is allemaal mogelijk in de hedendaagse badkamer!

De badkamers worden vandaag de dag steeds vaker omgetoverd tot ultiem kuuroord. Zo zijn er baden met lichttherapie, luxe stoomcabines en masserende douchekoppen in de badkamer te vinden. En ook de sauna krijgt steeds vaker een speciale plek in de badkamer. Geen plaats voor al deze luxe in de kleine badkamer? Kies dan voor praktische badmeubels en handige douche- en badsystemen.

Juist omdat de badkamer steeds vaker een centrale plek inneemt, is er nu de Alles Over Badkamers site. Hier zijn talloze informatieve artikelen, producten en tips te vinden. Laat je inspireren door de woonideeën. Gericht zoeken? De producten sectie staat boordevol badkamer producten. Kijk en vergelijk!
Comments: Een reactie posten