Designradiatoren Thermic

THERMIC, Belgische topproducent van designradiatoren, staat bekend om zijn innovatieve warmte-technologie, toonaangevend productdesign en onberispelijke kwaliteit.

Als trendsetter op het gebied van designradiatoren presenteert Thermic vol trots haar allernieuwste ontwikkeling Xtend :

Xtend is een volledig nieuwe vlakke verticale radiator, geschikt voor keuken, woonkamer, badkamer en hal. Deze radiator is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen X1L1 en X2L1, in 3 hoogtes (1820, 2020, 2220 mm) en in 3 breedtes (520, 620, 720 mm).
De gelakte voorplaat van de Xtend is mooi designed en geheel doorlopend rond de hoeken van de radiator. De Xtend heeft een volledig geïntegreerde onzichtbare design-muurbevestiging die tegelijk dient als zijbekleding. Hierdoor kan men niet achter de radiator inkijken en blijft de radiator stofvrij aan de achterzijde.

De Xtend is standaard uitgerust met de universele middenaansluiting 1MM8, waarop het nieuwe Thermic-design-ventielset met luxe-thermostaatkop (verkrijgbaar in inox, chroom, pergamon en wit) zonder probleem gemonteerd kan worden !

Deze radiator is in optie eveneens verkrijgbaar met een bijbehorende strakke handdoekbeugel, die zowel in chroom als mat chroom leverbaar is.

De Xtend wordt standaard geleverd in de kleur RAL 9016, maar is eveneens tegen een meerprijs leverbaar in de overige Thermic-kleuren (met uitzondering van de kleur M350 inox-look; zie Thermic-documentatie voor een volledig overzicht).


Comments: Een reactie posten