Industriële vloeren

Industriële vloeren voor de huiskamer
Steeds meer mensen willen een vloer met een industrieel uiterlijk, maar dan wel met de eigenschappen van een woonkamervloer. Dat wil zeggen dat de vloer warm moet zijn, een decoratief uiterlijk heeft en slijtvast is. De Magnovit 2000 Designfloors voldoen aan alle bovenstaande eisen.

Basicfloor (c) is een vloer met een stoer industrieel karakter die speciaal voor gebruik in woningen is ontwikkeld. Het is een vloer die ogenschijnlijk van beton of cement is gemaakt, maar wel de voordelige eigenschappen van een kunststofvloer bezit, zoals warmte, naadloos, decoratief en slijftvast.

De Basicfloor (c) is in 2 varianten te krijgen:

  1. Basicfloor –G Gietvloer
    Leverbaar in RAL kleuren en in speciale Duocolor kleuren
  2. Basicfloor –T Woonbeton
    Leverbaar in 35 standaard woonbeton kleuren

Zowel de Magnovit 2000 Basicfloor Gietvloer als het Magnovit 2000 Basicfloor Woonbeton wordt in een relatief dunne laagdikte van 2 tot 5 mm aangebracht. Hierdoor zijn vele toepassingen mogelijk.

De Magnovit 2000 Basicfloor kan op vrijwel iedere vormvaste ondervloer worden aangebracht en heeft een decoratief en ambachtelijk uiterlijk. Naast de standaard grijstinten, is deze vloer ook in een aantal standaardkleuren verkrijgbaar. Ook zijn er diverse kleurbewerkingen, kleurschakeringen en designs mogelijk.

Natuurlijk zijn er op aanvraag speciale innovatieve toepassingen mogelijk, zoals de toepassingen in het klushuis van Klussen en Wonen.

Comments: Een reactie posten