Vergrotende spiegel

Ik kijk gigantisch uit naar de opbergruimte die er in de nieuwe badkamer eindelijk zal zijn. De rommel in de huidige badkamer stoort me meer en meer, maar ik kan gewoon de handdoeken niet ergens anders leggen wegens geen plaats.

Nog iets - ik heb het wellicht al gezegd - waar ik naar uitkijk is een grote make-upspiegel aan de muur. Gisteren moesten we naar een feest, en het wordt moeilijker en moeilijker om mijn ogen op te maken: ik zie te weinig zonder bril, maar met bril kan ik dan weer mijn ogen niet opmaken natuurlijk. Ik heb dan iets als volgt in gedachten:

Remington Touch of Beauty make-upspiegel. Indirecte verlichting in drie standen: voor make-up bij kaarslicht, bij lamplicht en bij daglicht. Met tastschakelaar. Normaal aan de ene zijde, vijf keer vergrotend aan de andere.

Is dan meteen ook handig voor als Bart wat ouder wordt :-p
Comments: Een reactie posten