Vierkante badkamerkranen ?

Het Deense Börma, in België verdeeld door Ideal Standard, zorgt voor een nieuwe benadering van sanitairdesign. Hoekige structuren nemen de plaats in van de klassieke bolronde kraan. Met accessoires in dezelfde stijl wil Börma op termijn uitgroeien tot een totaalconcept voor de badkamer.

Het minimalistische design van Börma past helemaal in de hedendaagse internationale trend van rechthoekige vormen. De mengkranen zijn ontworpen door het internationaal gerespecteerde Deense architectenbureau Friis & Moltke Design. Het resultaat is geavanceerde eenvoud. De simpele, zuivere lijnen creëren een mooi samenhangend geheel. Er zijn bewust weinig verschillende materialen gebruikt: gegoten messing en chroom met een glanzend oppervlak.

Sinds januari 2004 worden deze kranen door Ideal Standard verdeeld. 'Börma' staat voor duurzame badkamer- en keukenkranen van kwaliteitsdesign. Het merk streeft ernaar om innovatieve en tegelijk tijdloze producten te creëren. Aan elke idee gaat dan ook heel wat denkwerk vooraf: meer nog dan het ontwikkelen van nieuwe, verfijnde technologie is het de ambitie van Börma om beproefde technieken aan te wenden op de meest comfortabele en gebruiksvriendelijke manier.

Enkele richtprijzen:

  • eengreeps keukenmengkraan: 498,54 euro
  • tweegreeps wastafelmengkraan: 339,39 euro
  • driegats keukenmengkraan: 587,32 euro
Comments:
 Hello are using Wordpress for your site platform?
I'm new to the blog world but I'm trying to get started
and create my own. Do you require any html coding knowledge to make
your own blog? Any help would be really appreciated!


Also visit my web page ... new york city inspector ()
 
 Some tips for oil pulling with coconut oil (or any other oils) include: If you find
that 20 minutes is too long, you can break it up into 10 minute or even 5 minute increments.
Tressa Montalvo, the mother of the identical twin quadruplets, grew up with six siblings herself and loved being part of a big
family. Nonetheless, what we are stating is that our
product is formulated based on common sense.

Also visit my site :: The Miracle Cure Hydrogen Peroxide
 
Een reactie posten