BISbeurs

Heb je plannen om te bouwen of verbouwen? Ben je op zoek naar specifieke bouwmaterialen? Of wil je graag concreet advies van professionals zoals architecten en makelaars? Breng dan zeker een bezoek aan het Bouw- en Immosalon van 8 tot 16 oktober in Flanders Expo. Al jaren is BIS de grootste bouwbeurs van Vlaanderen en hét referentiepunt voor bouwen en verbouwen. Dit jaar stellen meer dan 350 exposanten hun producten en diensten voor. Dat is het hoogste aantal deelnemers in de zestien jaar dat de beurs loopt. Vorig jaar brachten 85.295 mensen een bezoek aan BIS, ook dat was een record!

Het Bouw- en Immosalon staat dit jaar in het teken van bouwmaterialen. Bij het binnenkomen van de beurs staat het thema centraal in het Innovatieplatform, een tentoonstelling van een geselecteerd aantal exposanten die hun nieuwigheden op gebied van materialen voorstellen. In primeur voor ons land brengt BIS de expositie “Material Skills” naar Flanders Expo. Deze internationaal rondreizende tentoonstelling leidt de bezoekers langs meer dan honderd nieuwe en innovatieve bouwmaterialen.
Wie kiest voor (ver)bouwen, zit vaak met een pak vragen, zowel op bouwkundig als juridisch vlak. Naast het ruime productaanbod wil BIS ook een sterk informatief kader bieden waar bouwheer en verbouwer terecht kunnen voor concrete informatie. In de Bouwlounge staan specialisten klaar om op alle vragen te antwoorden.
Comments: Een reactie posten