Bouwinfo

Nu de plannen getekend zijn en de grote verbouwing veel concreter wordt, is het misschien tijd om met onze huisbank te gaan praten.

Ze organiseren/steunen alleszins een aantal bouwinfo avonden:

20 december 2005 – 18.00 uur – Leuven
Bouwt, verbouwt of koopt u binnenkort?
Noteer dan in uw agenda alvast 20 december 2005 – 18.00 uur – Leuven. Want dan vindt de eerste Bouw Info Avond plaats. KBC is partner van dat evenement en stelt daarom graag zijn hoofdkantoor (Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven) ter beschikking.
Tijdens die avond krijgt u alle belangrijke informatie voor als u wilt kopen, bouwen of verbouwen. Met presentaties door specialisten en met standen van bouwfirma’s. Zo hebt u alle informatie binnen handbereik om belangrijke beslissingen te nemen en een verantwoorde keuze te maken.
Inschrijven kan op www.bouw-info-avond.be. Let op, de inschrijvingen zijn beperkt. De toegangsprijs bedraagt 3 euro per persoon, maar met een KBC-Bankkaart komt u er gratis in.
Kunt u niet aanwezig zijn? Geen nood, in de loop van 2006 worden er nog informatieavonden georganiseerd in Aalst, Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Mechelen. Plaatsen en data worden tijdig bekendgemaakt op www.bouw-info-avond.be.
Comments: Een reactie posten