Bruinen in de douche met Sunshower

Wellness en verwennerij in de badkamer, ok. Maar dit gaat voor mij een stap te ver:


Je eigen zon onder de douche… Sunshower is een revolutionair product dat al het positieve van de zon in je badkamer brengt. Het exclusieve systeem – dat wordt ingebouwd in een wand of voorzetwand - laat je bruinen tijdens het douchen, een merkwaardige combinatie van water en licht voor je huid.

Het design van de Sunshower is tijdloos en neutraal en geeft de badkamer dat iets bijzonders. De kwalitatieve materialen zorgen voor jarenlang zorgeloos genieten. Door de combinatie van filters, lampen en reflectoren bestrijkt de energiezuinige Sunshower het gehele lichaam en zorgt voor een natuurlijke, egaal bruine huidtint. De Sunshower is voorzien van een dubbele UV-filter waardoor de huid beter beschermd wordt. Het systeem heeft Kema keur, CE keur en Sunshower International is aangesloten bij Stichting Verantwoord zonnen.

De eenvoudig te monteren Sunshower is ook leverbaar in Twin-versie, waarbij de twee panelen in tegenovergestelde wanden worden geplaatst. Dit zorgt voor een effectief en egaal bruinen van het hele lichaam in minimale tijd.

De catalogusprijs van de Sunshower bedraagt € 4.998. Voor meer inlichtingen kan u terecht bij Knapen in Diest, Leuvensesteenweg 202, 013/355220.

Comments: Een reactie posten