Bouw en Reno Antwerpen

Op livios.be dit artikeltje gevonden. Zouden we nog tijd vinden om dit weekend te gaan?

Tussen 14 en 22 januari is Antwerp Expo het centrum van de bouw-, renovatie- en immobiliënsector. Enthousiaste (ver)bouwers kunnen hun hartje ophalen aan nieuwe trends en ideeën. Exposanten tonen hun nieuwe producten, diensten en ontwerpen op 10.000 m².

Thema 2006: 'wonen in ’t groen'

De ‘outdoor’ sector neemt de laatste jaren een hoge vlucht. Meer en meer houdt de (ver)bouwer al van bij de eerste bouwfase rekening met de aanleg van tuin, zwembad, oprit, buitenverlichting, enz. Ook wie niet onmiddellijk veel oppervlakte ter beschikking heeft, is op zoek naar creatieve ideeën voor de aanleg van een origineel daktuintje of een gezellig terras. Op Bouw & Reno 2006 kan iedereen met een passie voor buitenwonen zijn hartje ophalen aan tuinarchitectuur, buitenverlichting, terrassen, opritten, afsluitingen, fonteinen, vijvers, veranda’s, zwembaden, …

Als gewaardeerde architectengroep in Antwerpen zijn de B-architecten de officiële eregast op Bouw & Reno 2006. De B-architecten werkten een themabeeld uit dat samengaat met het overkoepelende thema van de beurs ‘wonen in ’t groen’ en een studie die zij zelf hebben uitgevoerd.
Comments: Een reactie posten