Ramen en deuren

We hebben een eerste beslissing genomen.

Eerst hebben we drie raam/deur specialisten een offerte laten maken voor de verandering van onze voordeur. We kozen bewust voor drie verschillende groottes van bedrijven: zelfstandige, middelgroot, keten.

De middelgrote kwam er best uit (een beetje in lijn met de filosofie van Netlash).

Het grote bedrijf kwam met een belachelijk hoge prijs, en een vrij onpersoonlijke aanpak. De zelfstandige kwam persoonlijk langs om alles op te meten - maar heeft sindsdien nog geen offerte afgegeven.

We kozen dus voor Kwadro:
Het merk KwadrO werd in 2003 in het leven geroepen door enkele partners die meer dan 25 jaar succesvol actief zijn in de buitenschrijnwerk-sector. Met een eigen exclusieve productlijn biedt KwadrO ramen en deuren op maat aan en dit in zowel PVC, als ALUMINIUM en HOUT. Wij stellen graag onze producten aan u voor in onze showrooms zodat u zowel voor uw nieuwbouwproject als voor het renoveren van uw woning bij ons terecht kan. Hierbij nemen wij graag het volledige traject van de opmeting en plaatsing van de ramen en deuren, rolluiken, garagepoorten,... tot de eventuele binnenafwerking ter harte.
Comments: Een reactie posten