Meubels kiezen.

Op paaszaterdag heb ik Bart eindelijk zover gekregen: we zijn naar Facq geweest om meubels en dergelijke uit te kiezen.

Zoals al (veel) eerder te lezen was, wilden we een douche met hammamfunctie, een ruim ligbad met bubbels, en een dubbele wastafel. Op Batibouw waren we al eens ons licht gaan opsteken, en dat had ons verlangen alleen maar bevestigd.

Na een tijdje rondgeneusd te hebben, zijn we concrete informatie gaan vragen bij de mensen van Facq zelf. De dame in kwestie was bijzonder behulpzaam, en uiteindelijk hebben we wel gevonden wat we wilden:

- een ronde stoomcabine die tegen de muur wordt geplaatst, met gewone handsproeier, regendouche, rug- en nekjets, en uiteraard stoomfunctie.

- een hoekbad met ingewerkte airjets, voor een heerlijk ontspannend gevoel

- een badkamermeubel met twee wasbekkens in gebroken wit en donker hout. Het heeft een heel elegante lijn (zie ook de online catalogus, pagina 110-111) en is eigenlijk precies wat we willen. Erboven komt dan een spiegelkast, maar dat moeten we nog grondiger uitzoeken.

Terug thuis zijn Bart en ik dan gaan opmeten, heb ik alles op schaal uitgetekend, en heb ik zelfs kleine papiertjes gemaakt met de precieze afmetingen van de meubelstukken, zodat we konden uitproberen. Geen overbodige luxe, zo blijkt, met de schuine muren, grote ramen, en rare hoeken.

We zijn er nog niet 100% uit hoe we het gaan inrichten. Daarvoor gaan we eerst even de raad van een aannemer vragen.

De volgende stap is dus het contacteren van een badkamerspecialist. Over naar jou, Bart.
Comments: Een reactie posten