We zijn er uit !

Het is hier heel lang stil geweest over onze verbouwingsplannen, gewoon omdat we er zelf lange tijd niet uit zijn geweest.

Onze architecte was nochtans met prachtige plannen op de proppen gekomen voor onze verbouwing. Alleen, zoals Bart al zei... 75.000 euro was veel meer dan wat we eraan wilden besteden.

We hebben het geheel dan maar even laten bezinken, hebben de architecte betaald voor alle moeite en alle geplan, en zijn zelf eigenlijk een compleet andere piste ingeslagen. Op 1 februari is Netlash namelijk verhuisd naar een eigen kantoor in Gent centrum. Concreet betekent dat voor ons huis dat er een grote ruimte is vrijgekomen waar we eigenlijk niks mee doen, en die dus ongelofelijk mooie mogelijkheden heeft.

Na even nadenken zijn we tot een heus gegoochel met kamers gekomen. Voorlopig hebben we één kind, onze Wolf, en we zouden daar toch graag nog een broertje of zusje voor zien komen. Dat betekent dat we drie slaapkamers nodig hebben. Momenteel is er op de eerste verdieping 1 kleinere kamer, twee grotere, en een kleine badkamer.

Nu zijn we het volgende van plan: Wolf verhuist naar de huidige logeerkamer, een kamer die een pak groter is dan zijn huidige kamer. Onze huidige slaapkamer wordt een nieuw bureau, met de mogelijkheid om er later een tweede kinderkamer van te maken. Wijzelf verhuizen dan naar de tweede verdieping, waar we een slaapgedeelte en een zitgedeelte/bureaugedeelte kunnen maken.
En, waar het uiteindelijk om draait: Wolfs huidige kamer wordt de nieuwe badkamer. Er is licht, er is ruimte, en doordat tegen de scheidingsmuur met de huidige badkamer zowel de douche als de verwarming staat, zijn ook de leidingen vrij makkelijk bereikbaar.
De bestaande, kleine badkamer wordt dan een soortement linnenkamer/dressing, met grote kasten voor lakens en handdoeken en dergelijke, en plaats voor naaimachine en strijkplank.

Yep, we zijn er eindelijk uit !
Comments: Een reactie posten