Plintjesprobleem

Ik zat met een probleem met de plinten boven in onze nieuwe kamer. De buitenmuren zijn geïsoleerd en daarna afgewerkt met gyprocplaten. De schrijnwerker heeft prima werk geleverd, alleen heeft hij niet altijd helemaal tot op de OSBplaten gewerkt, omdat er hoe dan ook nog een andere vloerbedekking moest komen, en daarna nog plintjes.

Daarna hebben we zelf kliklaminaat gelegd, en dat is moeilijk om precies te passen. We lagen eigenlijk niet wakker van die paar centimeter die er tussen de muur en de laminaat bleef: er moesten toch plintjes komen, en de heren hadden geopteerd voor van die platte lage plintjes van ongeveer drie centimeter breed en een halve centimeter hoog. Alleen... hadden ze dus niet aan de afwerking van de gipsplaten gedacht, en dat de schrijnwerker normale hoge plinten in gedachten had gehad.

Beide plintjes waren dus onbruikbaar: de platte lage plintjes - die de heren al hadden gekocht trouwens - omdat de gipsplaten aan de schouw niet laag genoeg kwamen, en de hoge plinten omdat die te smal zijn en dus een spleet gingen laten zien tussen de muur en de laminaat. Hmm.

Ik ben dan op hoekplintjes of hoekprofieltjes gebotst: de elegante kleine lage plintjes, maar dan zowel drie centimeter in de hoogte, als drie centimeter in de breedte, verbonden door een mooi plooibare hoek. Ze zijn een verschrikking om in hoekjes te verzagen, maar zijn eigenlijk wel heel mooi geworden. Ik post wel eens een detailfoto.
Comments:
 It's free to join and you don't need your own website or web hosting.
From there you will find many people willing to advertise to their twitter and Facebook followers for a minimal fee.
Making money online turned out more difficult than I had imagined.Review my weblog ways to make money
 
 For complete security of home, especially if it is
large, a comprehensive home security package along with equipment like HD Digital Video
Recorders, outdoor dome cameras becomes a necessity in today's crime prone world.

Then click on the properties option and then the security tab after the dialogue box opens.

If this is what you want in a good system, then you have to
be sure you find one that offers protection from burglars, fire, carbon monoxide
and even other medical emergencies.
 
Een reactie posten