Keukensanitair

Blijkbaar was de aannemer vergeten dat hij ook meteen het reeds lang bestelde nieuwe pompsteentje in de keuken ging installeren. Hij viel in elk geval uit de lucht, maar ik denk dat het vooral zijn vrouw is (die administratie en planning doet) die er meer van weet.

Hij kwam even kijken in de keuken, moest lachen met de erbarmelijke staat van de keukenkraan - I know I know, waarom denk je dat ik een nieuwe wil ? - en deed toen meteen een voorstel: momenteel is er alleen warm water on demand in de keuken, via een vijf-liter-boilertje dat je eerst moet aanleggen. Het ding is ook 20 jaar oud, en duidelijk op zijn laatste pootjes aan het lopen.

Aangezien de nieuwe boiler nu vlak achter de keukenmuur komt te liggen, ongeveer twee meter van de keukenkraan, leek het hem logisch de keukenkraan nu meteen aan te sluiten op die boiler. Hij wou de situatie wel laten zoals het was, maar had geen goed oog in het kleine krakkemikkige boilertje, en zag zich over twee weken alweer bij ons staan om het te vervangen.

Eens goed de voor- en nadelen afwegen, en bespreken met Bart.

Voor de leidingen hoeven we het in feite niet te laten: de keukenkasten staan op pootjes, zodat de leidingen er onderdoor kunnen.

Labels: , ,

Comments: Een reactie posten