Een werk van lange adem

Ik heb het net nog even nagekeken, en blijkbaar zijn we ondertussen al anderhalf jaar concreet bezig met de badkamer. Meer nog, in maart vorig jaar hebben we onze badkamermeubels uitgezocht en hebben we een aannemer gecontacteerd.

Nu zitten we nog steeds op een halve bouwwerf: de badkamer is volledig functionerend, maar absoluut nog niet afgewerkt.
Na het bouwverlof is onze badkamerinstallateur de badkamer komen afwerken zodat ze volledig bruikbaar was: de excellente douchecabine - waarvan de deuren blijkbaar ondersteboven gemonteerd zaten. Dat zijn ze later in orde komen brengen, op mijn aanvraag en na nazicht door een specialist van Ucosan - het bubbelbad, en de dubbele lavabo.
Ook daar bleek een probleem te zijn: wij hadden duidelijk de versie met het donkere hout besteld, maar zo hadden zij het niet begrepen, zodat er een wit exemplaar hangt. De producent wil de kast niet terug nemen wegens uit verpakking, de leverancier wijst alle verantwoordelijkheid af omdat het kleur niet vermeld staat op de bestelbon, en ik... ik ben niet bereid om meer dan duizend euro te betalen voor een nieuw stel schuiven, zodat het dan maar een lelijke witte kast is geworden. Bah.

In elk geval zitten we in een werkende badkamer, en wordt de vloer en de brokkelende stukjes cement waarmee de uitgekapte geul is gedicht, afgeschermd door een resem badmatjes. Ik zal blij zijn als het eindelijk volledig in orde zal staan.
Comments: Een reactie posten