Electricien

Normaal gezien ging vandaag de electricien langskomen, maar na hem gisteren gebeld te hebben, is dat uitgesteld tot maandag of dinsdag, hij ging zelf nog verwittigen.

Waarom een electricien? Wel, eerst en vooral wil ik bijkomende verlichting in onze badkamer. Momenteel is er één centraal lichtpunt, specifieke lichtjes boven de spiegels, en een ingebouwd lichtje in de douchecabine (die trouwens deze morgen opnieuw niet doorliep). Op zich misschien wel niet onaardig, maar als je wil lezen in het bad, is dat toch te weinig. Daarom komt hij spotjes installeren, wellicht LEDs, in de muur boven het bad.
Deadline is volgende week donderdag, want dan komt Santana om de kurk te plaatsen, en moeten die spotjes aanwezig zijn.

Verder zijn er nog een pak klusjes voor hem in en rond het huis: van de 12 halogeenlichtpunten in de keuken werken er nog vijf (en nee, het ligt niet aan de lampjes :-p ). Ook hier gaat hij nagaan in hoeverre het mogelijk is die te vervangen door LED lampjes.
Verder zijn er een pak stopcontacten die het begeven hebben, moet hij een set lichten in de loft aansluiten, en een paar schakelaars vervangen door schakelaar-met-lichtje. Oh, en in de keuken twee lichtschakelaars die ik vakkundig heb afgebroken bij het verwijderen van een kast, opnieuw installeren. Afbreken kan ik wel, opbouwen is iets anders.

Kan ik eindelijk dat stukje keuken opnieuw behangen. Meer werk dus.
Comments: Een reactie posten