Spotjes in plaats van LEDs

Gisteren is dus effectief de electricien langsgeweest. Alleen heeft hij (of toch zijn twee handlangers) enkel het hoogstnodige gedaan, eigenlijk waren ze nog volop bezig op een andere werf.

Dat houdt in dat ze een kabeltje hebben geplaatst van een schakelaar naar de eigenlijke locatie waar er nieuwe spots moeten komen boven het bad. Het was belangrijk dat dat nu gebeurde, want ze moesten de kabel inslijpen in de muur, waarvoor nu aansluitend Santana komt om de kurk te plaatsen. Die muur moest dus wel degelijk klaar zijn.

De spots zelf zullen later geplaatst worden: die komen gedeeltelijk in een schuine muur, en gedeeltelijk in het plafond. Op die plaatsen wordt geen kurk geplaatst, zodat het niet geeft dat dat op een latere datum gebeurt.

Het worden echter geen LEDs, zoals eerst de bedoeling was: ze geven eigenlijk nog te weinig licht om als leeslamp gebruikt te worden, en als ze dimbaar moeten zijn, zijn ze alsnog onbetaalbaar. We houden het dus op halogeenlampjes: het is niet alsof die dingen alle dagen uren moeten branden, wel integendeel.
Comments: Een reactie posten